Mailcon sponssijoukkueilla upea vuosi – toivotamme tsemppiä joulukuun SM-finaaleihin!

Mailcon sponsoroimilla HAC:in cheerleading-joukkueilla – Elitellä ja Junior Elitellä – sekä koko seuralla on takanaan upea ja menestyksekäs vuosi. EM-kisoissa HAC:ista mukana olleet joukkueet Elite ja Xray sijoittuivat kumpikin mitalisijoille. Ja vaikka vuosi alkaa pian lähestyä loppuaan, riittää syksyn kisakaudellakin vielä jännitettävää. Kumpikin Mailcon sponsoroimista joukkueista lunasti paikkansa joulukuun SM-finaaleihin. Lue lisää…

Mailcosta cheerleadingin EM-kultajoukkueen sponsori

Mailco alkaa sponsoroida helsinkiläistä cheerleading-joukkuetta HAC Eliteä. Elite on menestyksekkään cheerleading-seuran HAC:in edustusjoukkue, joka on voittanut useita Suomen sekä Euroopan mestaruuksia ja menestynyt myös MM-tasolla.

Tuoreimpana kansainvälisenä saavutuksena HAC Elite voitti naisten cheer-sarjan Euroopan mestaruuden kesällä Tšekin Prahassa järjestetyissä EM-kisoissa.

Mailco tukemassa nuorten urheilutoimintaa

Mailco on mukana tukemassa nuoria ja heidän urheilutoimintaansa. Teemme yhteistyötä HAC:in (Helsinki Athletics Cheerleaders) Junior Elite -cheerleading-joukkueen kanssa, jossa on mukana ikäluokista 20002003 syntyneitä tyttöjä.

Joukkue kilpailee junioreiden SM- ja EM-tasoilla. HAC Junior Eliten vuoden 2016 kohokohtana olivat Itävallan EM-kilpalut, joissa joukkue saavutti kesällä 2016 viidennen sijan!